Segítsünk egy családon!

5088

Nemrég fájdalmas tragédia ért egy solymári családot. Az édesapa halála után 4 kisgyerek maradt árván. Mi is megosztjuk a Facebookon közzétett segítségkérő felhívást. Reméljük, minél többen segítenek!

„Kedves Mindnyájan!
Talán már sokan értesültetek a Horváth-Tomka családot ért fájdalmas eseményről. Az édesapa tragikus hirtelenséggel elhunyt, négy kisgyermeket hagyva édesanyjukra. Sokan jeleztétek, hogy szeretnétek segíteni, ezért fordulunk hozzátok. Most elsősorban anyagiakkal tudjuk támogatni a családot. A jelentős banki hitelek törlesztése mellett az is nagyon komoly terhet ró rájuk, hogy a megélhetését úgy kell biztosítani, hogy az édesanya egyelőre nem tud munkába állni, hiszen egy újszülöttről és még három kisgyermekéről kell gondoskodnia.
A rendszeres támogatás vagy az egyszeri adomány egyaránt nagy segítség. Akinek módjában áll nagyobb összeget felajánlani, kérjük, vegye figyelembe, hogy alkalmanként maximum 150 ezer forint utalható illetékmentesen.
Az alábbi bankszámlaszámra kérjük adományaitokat: Budapest Bank 10102440-15180200-01004008 IBAN: HU 61-10102440-15180200-01004008
Számlatulajdonos: Horváth-Tomka Réka Tünde
A közleményben tüntessétek fel, hogy „TÁMOGATÁS”. Ha bármi kérdésetek van, illetve ha rendszeres utalást szeretnétek felajánlani, ezen a címen mindenképpen jelezzétek: deutsch.komlosi@gmail.com
Réka sok erőt merített az imáitokból, kísérjük őket imáinkkal a továbbiakban is!
Köszönettel: a család és a barátok”