Négybetűs szavak – Aranyosi Péter önálló estje

2819

A dumaszínházas Aranyosi Péter életének fontos és kevésbé fontos eseményei diaképes vetítés formájában, sztárvendégekkel.

Az est címválasztásáról így mesélt: “Egy kedves újságíró hölgy interjút készített velem. Az egyórás nagyinterjú után csak annyit mondott: Péter, észrevetted, hogy mindent, amit szeretsz, négybetűs szavakkal ki lehet fejezni, például foci, cici, töri, tank stb. Annyit mondtam, hogy még a hősök is, csak az öt betű. Mire a hölgy mondta, hogy nem, hiszen az angolul hero.”

ARANYOSI PÉTER
Tankmániás légpuska-tulajdonos, aki volt már akasztott ember is, persze csak viccből. Elszánt Diósgyőr-szurkoló, közönségszervező, a Rádiókabaré munkatársa, az Esti Showder dizájncenter-felelőse, poén-gyáros, a Wekerle-telep egyetlen rúdtánc-idomárja. Borostás tanárember, noha csak hallgatóként látott katedrát. Komolytalan családapa. A számítógépes stratégiai játékok és a stand-up fellépések olykor napokra is elszólítják a gyermekei mellől. Vele van az erő, de érzi, nem jelent jót halottas kocsival érkezni az APEH-be. A Kabinet Rt. buli- és tömegzenekar jobb keze, az ember, aki bosszút forral a saját édesanyja ellen.
dumaszinhaz.hu

Az előadást november 8-án vasárnap, 19 órától nézhetik meg az érdeklődők a művelődési házban. A jegyeket szeptember 30-án kezdik árusítani, és ahogy Varga Zsolt igazgatótól megtudtuk, érdemes sietni a vásárlással, mert a Dumaszínház solymári előadásaira a jegyek igen hamar elfogynak. A belépőjegy ára 2000 forint. Sztárvendégek: MÜller Péter Sziámi és Nagy Gabi.