Rövidfilmes szenzációk Solymáron!

1364

Az interneten eddig több mint 17 millióan nézték meg azt a videót, mely egy képzeletbeli kislány sorsával példázta egy kutya kiszolgáltatottságát. Ezen a hétvégén többek között e rövidfilm alkotóival is találkozhatunk.

A Kud-A.R.C. egyesület 2015 őszétől egy új programmal bővíti kínálatát! Chill Out Pince címmel olyan havi rendszerességgel jelentkező rövidfilm klubot indít, melynek bemutatkozó eseménye része a Solymári Búcsú programjának is. A művelődési ház pinceklubjában zajló nyitó hétvége műsorának érdekessége, hogy a kisfilmek alkotói is a Kud-A.R.C. egyesület rendezvényein töltötték szabadidejüket fiatalként.

A új évadban új berendezés is várja a klub látogatóit
A új évadban új berendezés is várja a klub látogatóit

A két este részletes programja

Szeptember 12-én szombaton, 16–19 óráig válogatást láthatnak BUSHO fesztivál legsikeresebb rövidfilmjeiből, majd beszélgetés következik a fesztivál igazgatójával, a pilisszentiváni születésű Gábeli Tamással.

Szeptember 13-án vasárnap, 16–19 óráig a solymári születésű Király Istvánnal, a reOnion dokumentumfilm project megvalósításáról, a pilisszentiváni születésű Görög Attilával, pedig a DeadLens Pictures produkciós iroda és kreatív műhely producerével, a TV és online felületekre tartalmat gyártó iroda munkájáról beszélgetünk. Ez utóbbi nevéhez fűződik a nemzetközi ismertséget hozó kutyás videó.