Szulák Andrea rendhagyó szakácskönyvet írt

2657
Fotó: Barcsik Géza

A Solymáron élő, népszerű énekesnő, aki szakítása óta lassan két éve egyedül neveli kislányát nem zárkózott be. Újra randevúzik, és nem mondott le arról, hogy előbb vagy utóbb újra közel engedjen magához valakit. Most a Story Magazinnak mesélt arról, hogyan alakult élete.

 „Elmondhatom, hogy az elmúlt két év igazi hullámvasút volt, de az életemre ez a kezdettől fogva jellemző. Hogy mi adott erőt? Tudom, hogy közhelyesen hangzik, de a szeretet. Mindenhol olyan közegben dolgozhatom, ahol újabb és újabb inspiráló feladatot kaptam és kapok” – meséli egy Balaton közepén ringatózó jachton, ahova játékszínbeli kollégáival vonult vissza egy kellemes csapatépítésre.

A művésznő szemlátomást boldog és kiegyensúlyozott. Öt színházban játszik, folyamatosan koncertezik, könyvet ír, és készül a novemberi kongresszusi központbeli koncertjére. Újra boldog és élvezi az életet.

„Jutalomfalat” lesz a címe annak az ősszel megjelenő, kicsit rendhagyó szakácskönyvnek, melyben a receptek mellett Andi személyes történetei is helyet kapnak. Az énekesnő köztudottan remekül főz, és mint a TV2 Gyerekkel vagyok című műsorából kiderült, kislánya csak azt kifogásolja, hogy a konyhában olykor egy-egy vaskosabb szót is megereszt. „Valahol ki kell engednem a gőzt” – mondja erre nevetve. „Rozinát egyébként még nem nagyon tanítgatom főzni, ha kuktálkodik, akkor rendszerint az előkészítő munkálatokban jeleskedik.”

A teljes beszélgetést a Story Magazin 29. számában olvashatják.