A héten indulnak az Ásvány utca útépítési és csapadékvíz-elvezetési munkálatai

714

Ezen a héten kezdik az Ásvány utca szilárd burkolattal történő ellátását és a csapadékvíz-elvezetési munkálatokat. Június 7-én, hétfőn délelőtt zajlott a munkaterület átadása, kedden kerül sor a kitűzésre, majd kezdetét veszi a felújítás.

A Solymári Polgármesteri Hivatal kéri azokat a lakosokat, akik az érintett útszakaszon és a zsákutcákban laknak, hogy gépjárműveikkel szíveskedjenek a munkaterületen kívül parkolni, hogy a nehézgépjárművek zavartalanul dolgozhassanak a munkaterületen. A kivitelezési munkálatok során időszakos útzár előfordulhat.

A kivitelező STRABAG Zrt. szakemberei által a munkavégzés szakaszosan történik, nem egyszerre a teljes hosszban. A munkavégzés ideje 7–17 óráig tart, ezen időszak alatt nem lehet gépkocsival közlekedni az építéssel érintett szakaszokon. Igyekeznek azonban biztosítani, hogy a munkavégzés után be lehessen hajtani az ingatlanokra.
A szemétszállítást az önkormányzat biztosítja.

A kivitelezés várható időtartama: 60 nap.

A munkálatokkal kapcsolatban a következő telefonszámokon lehet érdeklődni:
– Tordai Ildi (Solymár Polgármesteri Hivatal) műszaki ügyintéző: 06-26/560-608
– Schlick András műszaki ellenőr: 06/30-977-4211.

A kivitelezési munkák során esetlegesen felmerülő kellemetlenségekért a Hivatal előre is elnézésüket kéri, és köszöni szíves megértésüket!

A beruházás előkészítéséről itt írtunk bővebben.

solymáronline