A solymári tűzoltók felhívása: segítsen, hogy segíthessünk!

1539

A Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület egy olyan eszközre gyűjt, ami az eltűnt személyek utáni kutatásban lenne segítségükre. Felhívásukat alább közöljük.

Segítsen, hogy segíthessünk!

Az elmúlt időszakban polgárőreink többször is segítséget nyújtottak Solymáron és a környező településeken eltűnt személyek felkutatásában. Tagjaink most az Ön segítségét kérik abban, hogy több embertársunk ne tapasztalhassa meg azt, hogy milyen, amikor az eltűnést követő pár órán belül még mindig nincs hír a hozzátartozójáról.

Egyesületünk egy olyan eszköz beszerzését szeretné megvalósítani, mellyel sötétben is hatékonyan tud átvizsgálni a levegőből nagyobb területet. A pilóta nélküli repülő eszköz (más néven drón) hőkamerával, illetve nagy teljesítményű reflektorral és hangszóróval rendelkezik, beszerzéséhez megközelítőleg 1 millió forintra van szükségünk, mivel a drón speciális, ipari felhasználású, erre a célra ajánlott eszköz. Ennek beszerzését egyesületünk most az ön támogatásával tudná megvalósítani.

Kérjük, támogassa egyesületünket, hogy önkénteseink szabadidejükben hatékonyabban tudjanak segíteni az ilyen és ehhez hasonló kilátástalan helyzetben.

Non-profit egyesületünk a támogatást egy erre fenntartott alszámlára várja:
Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület
Bankszámlaszám: 65700062-10139619
Kérjük, a közleményben tüntesse fel: “drón”.

Köszönjük támogatását!”

solymáronline