Újabb részletek a családi sportnapról

2166

„Gyönyörű helyen rendezzük versenyünket! Változatos terep, aszfaltos úttal, erdőben, tó körül, szántó mellett, csodálatos tájjal” – meséli Dózsáné Perecz Nikoletta, az I. Nyárbúcsúztató Nagycsaládos Sportfesztivál egyik szervezője, az augusztus 28-i terepfutás helyszínéről.

Ahogy arról hírt adtunk, a Nagycsaládosok Solymári Egyesülete gondolt egy merészet, és úgy döntött egész napos sportfesztivállal zárja a nyarat. Hogy minden gördülékenyen menjen, augusztus 28-án a solymári sportpályán, már hónapokkal ezelőtt megkezdték a programok összeállítását, szervezését. Múlt hét végén a terepfutás pályakitűzésének jött el az ideje.

pályabejárás

Igyekeztek úgy összeállítani az útvonalakat, hogy az a legkisebb baleseti kockázattal járjon, mégis felejthetetlen élményt nyújtson a futóknak. Persze a puding próbája az evés, így Tóth Viktor multisport és személyi edző is lefutotta a hosszabb távot, és nem is akármilyen idővel.

utvonalak

„Hogy a család apraja és nagyja is kedvére tudjon sportolni, minden versenyszámunk családilag is végrehajtható. De, ha anya és apa is komolyabban akar versenyezni, azt is megteheti, mert az 5 és a 10 km-es futás alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk – mondja lelkesen Nikoletta. – Nem kell izgulni a csemeték miatt, a lehető legjobb kezekben lesznek. A Star játszóház kedves, gondos és szakértő felügyeletében.”