Rendőrségi rajtaütés az Erdő utcában: 108 tő vadkender volt a fogás

5003
Fotó: en.wikipedia.org

Akár öttől húsz évig terjedő szabadságvesztésre is számíthat az a két pilisszentiváni férfi, a 39 éves A. József és a 34 éves T. Ferenc, akiket szombaton egy solymári házban fogott el a rendőrség. A nyomozók a délelőtti órákban jelentek meg a solymári ingatlanban, ahol 108 tő vadkendert, szárított anyagmaradványt, valamint a növények termesztéséhez szükséges vegyszereket és eszközöket találtak és foglaltak le.

A két férfi több átalakítást végzett a 39 éves gyanúsított által bérelt lakásban. Átalakították a villamos hálózatot és szellőztető berendezést is üzemeltettek, így tették alkalmassá az ingatlant arra, hogy ott vadkendert termeszthessenek – áll a police.hu oldalon.

Beluzsárné Belicza Andrea rendőrségi szóvivőtől megtudtuk, hogy a rendőrök állampolgári bejelentésre érkeztek, és az eset szerencsére egyedülálló a környéken.

A SolymárOnline információi szerint mindez az Erdő utca egyik lakatlan házában történt. Az ügy komolyságát jelzi, hogy a két férfi ellen a megyei erőket vetették be.