Nagy buli volt a Kud-ARC 30. születésnapján – FOTÓK

928
Fotó: Szima Roland

Az idén 30 éves Kud-ARC Rock Klub hangulatos születésnapi fesztivállal ünnepelte a kerek évfordulót a nyár utolsó hétvégéjén, augusztus 29-én, szombaton a művelődési házban.

“Nemcsak a helyszínen éreztük azt, hogy jó volt a buli, hanem utólagosan is sokan üzenték, hogy itt tényleg mindenki – a 7 évestől a 70 évesig – jól érezte magát” – számolt be a fesztiválról Straub István főszervező.

Körülbelül ötven önkéntes dolgozott azon, hogy színes programokkal tudják szórakoztatni a kicsiket és nagyokat. A harminc év emlékeiből összeállított, “Örökifjak” elnevezésű kiállítást is sokan megnézték. A civil soron a Kamasztér Alapítvány, az Ürömi Menhely, a Kud-A.R.C. K.I.E. és a Kreatív műhely tagjai várták interaktív programokkal és foglalkozásokkal a látogatókat.

A fellépő hat zenekar – a FélDecibel, az ASTRACT, a Média Kontroll, a három dobos részvételével zajló DobShow, az MWS és az Erős Pista – kitett magáért, a visszafogottabb hangzástól egészen a kemény rockig többféle stílust hallhattak a résztvevők.

solymáronline
Fotó: Szima Roland