ÉG ÉS FÖLD KÖZÖTT – Dormán Bertalan fotókiállításának megnyitója slackline bemutatóval

1466

Lenyűgöző kilátásokról, feszült figyelemben és önkontrollban töltött percekről, színekről, érintetlen természeti tájakról, magasságról és mélységről szólnak Dormán Bertalan slackline-os fotói, melyekből október 27-én, szombaton 18 órakor nyílik kiállítás a művelődési házban.

Dormán Bertalan, fotós, slackline-oktató fut, kerékpározik, sziklamászik, a magasban kifeszített hevederen egyensúlyoz. Nemrég futva, 4 óra alatt tette meg az egynaposnak mondott túraútvonalat az Olympos csúcsára. A Pilisben való highline edzéseken, külföldi túrákon egészen szokatlan szemszögből van lehetősége a világot szemlélni. Fotói által mi is részesei lehetünk annak a látványnak, ami eléje tárul, amikor testközelbe kerül a táj érintetlensége, a hajnal hűvössége, a határtalan szabadság érzése…

Hogy milyen lehet egyensúlyozni ég és föld között? Egy Berci által rögtönzött slackline-bemutató során ízelítőt kapunk belőle, sőt, magunk is kipróbálhatjuk ezt a sportot. Így abban is biztosak lehetünk, hogy a kiállítást követő – témába vágó – színházi előadást is kellő rákészüléssel tudjuk majd élvezni.

A kiállítást megnyitja: Pilló Ákos rendező, operatőr, fotográfus. A program díjmentesen látogatható, a kiállítást november 9-ig lehet megtekinteni.

PA – solymáronline
Forrás: apaczai.com