Programok az iskola „B” épületének udvarán

3532

 Szeptember 10., szombat 

 15 óra  Libavonat zenekar – gyermekműsor

libaA Libavonat gyerekzenét játszó zenekar, de nem gyerekzenekar. Családias hangulatú koncertjei során a saját dalok és gyerekdalok mellett különböző zenei játékokkal, interaktív, humoros, „táncos” műsorával kápráztat el kicsiket és nagyokat egyaránt.
.
.
.
.
.

 16 óra   Magicman – bűvész show

magicman03Susán Péter – avagy Magicman – gyermekeknek szóló interaktív bűvész showja elvarázsolja a kicsiket és a nagyobbakat is.
A több mint tíz éves szakmai tapasztalat, és rengeteg fellépés garantálja a színvonalas szórakoztatást. Csodákban és nevetésben nem lesz hiány!
:
:
:
:

 17 óra   Takács Nikolas

Takács Nikolas2Kiskora óta énekes szeretett volna lenni, 8 évesen részt vett a Pop Aréna nevű tehetségkutatón, amit meg is nyert. Zenei tanulmányait a Pozsonyi Állami Konzervatóriumban kezdte klasszikus ének és hegedű szakon, ezt követően a Kőbányai Zenei Stúdió dzsessz-ének szakára járt. Együtt lépett fel a magyar jazzélet kiemelkedő alakjaival, így Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Charlie-val, Solti Jánossal és még sok méltán híres művésszel. Az X-Faktor című tehetségkutató után, az egész ország megismerte őt.

 18 óra   Bódi Barbara & Szabó P. Szilveszter – operett és musical

BSZBódi Barbara  Színművészeti Akadémia színész szakán végzett. A klasszikus- és jazzbalett, step- és társastánccal való ismerkedés után szinkronszínész-képesítést is szerzett. Egy meghallgatás során került a Operettszínházhoz, felvették az Operett Akadémia tanulói közé, s tehetségének köszönhetően a színház szerződtette. Szabó P. Szilveszter 1997-ben felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, amelynek elvégzése után újra a Budapesti Operettszínház tagja lett. Több nagyszerű alakítás fűződik nevéhez.

 19 óra  Music Verein Wüstenrot – fúvós koncert

Gruppenfoto (1)A 35 tagú egyesület műsorán a hagyományos népi dallamok ugyanúgy megtalálhatók, ahogy a slágervilág muzsikái is. „Ha az általunk gerjesztett zenei szikra átpattan és lángot kap a közönség körében, célunkat elértük. Akkor zenénk nemcsak a vendégeknek szerez örömet, hanem nekünk is” – mondják a zenekar tagjai..
.
.

 21 óra  Ungarndeutsche Jungs – sváb bál

ungarndeutsche02
.
.
.
.
.
.
.
.

 Szeptember 11., vasárnap 

 15 óra  Mintapinty zenekar – gyerek koncert

mintapinty-zenekar1Milyen a jó gyerekzene? Amilyen a jó gyerekműsor. És milyen a jó gyerekműsor? Hm…
Biztos receptünk nincs, hisz’ minden gyereknek (s felnőttnek is) más-más a kincs…
De ha már kérditek, szerintünk: humoros és ízléses, minden részében igényes, szórakáztató, gondolkodtató, értékőrző és újító, felnőttnek is roppant vidító, de legfőképpen – egy hiteles produkció!
Pont. Csupán ennyi?

 16 óra  Nieto Mercedes és a Nimfa Orientális Társulat előadása

Nymphs_new_1Mercedes ma Európa egyik legkeresettebb és legismertebb orientális táncosa és oktatója.
Az elmúlt két évben több, mint 40 különböző országban lépett fel és oktatott világszerte Amerikától Japánig, miközben itthon 13 éve saját iskolát vezet, évente nemzetközi táncfesztivált szervez (CAIRO! Fesztivál Budapest), és egy nemzetközi szinten is elismert és turnézó társulatot (Nimfa Orientális Társulat) is vezet és koreografál..

 17 óra  Joker Dance Sporttánc Egyesület

Howling-Town-3Fehérvári Brigitta és Fehérvári Tímea vezetésével több, mint 15 éve van Solymáron moderntánc oktatás. Az akrobatikus rock & roll, hipp-hopp népszerű a gyereke és fiatalok körében. Az egyesület az elmúlt években a hazai és nemzetközi versenyeken sikert sikerre halmozott.
.

 18 óra  Dancs Annamária & Kerényi Miklós Máté – operett  és musical

dancs-kerenyi02Dancs Annamária 1996-ban kezdett könnyűzenét énekelni, emellett  az iskolában zongorát és klasszikus éneket tanult.  Annamari 2006-ban a Kolozsvári Zeneakadémia operaénekesi-szakán szerzett diplomát.
Kerényi Miklós Máté már 12 évesen játszott musical szerepeket, majd drámatagozatos gimnáziumban érettségizett, és felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetem musical tanszakára, ahol 2005-ben végzett. Ezután az Operett Akadémia tagjaként képezte tovább magát.

 19 óra  Gáspár Laci

gasparlaciÉnekelni 16 éves korában kezdett komolyabban, innentől azonban nem volt megállás.
2003-ban családja unszolására indult a Campona tehetségkutató énekversenyen, melyen 3. helyezést ért el és különdíjat kapott. Augusztusban nevezett be a TV2 Megasztár – Az év hangja című versenyébe. 3. helyen végzett s elnyerte a megtisztelő “2004 legjobb férfihangja” címet. A verseny hónapokon át zajlott, eközben Laci országos ismertségre és hatalmas rajongótáborra tett szert.

 20 óra  Csepregi Éva és Végvéri Ádám

Végvári Ádám - Csepregi Éva220 felett, Holnap hajnalig, Don Quijote és még hosszan sorolhatnánk a slágereket, melyek a Neoton két frontemberének, Csepregi Éva és Végvári Ádám nevéhez köthetők. Műsorukban újrajátsszák a nagy slágereket, folytatják a megkezdett varázslatot és mi együtt bulizhatunk és énekelhetünk velük!

 

<<< vissza