Augusztus 28.: Nyárbúcsúztató Nagycsaládos Sportfesztivál!

2887

Úgy tűnik, ez az év a hagyományteremtő szándékkal életre hívott sportfesztiváloké. Az augusztus 28-i Nyárbúcsúztató Nagycsaládos Sportfesztivál ráadásul merőben más lesz mint a nemrég megrendezett Mozdulj Solymáron! – mondják a szervezők, a Nagycsaládosok Solymári Egyesületének tagjai.

A program két sztárvendége Pindroch Csaba és Dányi Krisztián lesz. Pindroch  Csaba edzője, Tóth Viktor solymári, innen az ismeretség, Dányi Krisztiánt, akit sokan a Dzsungel könyve színpadi változatából ismernek pedig a közös munka hozta össze Dózsáné Perecz Nikolettával, a fesztivál megálmodójával.

Hogy miben lesz ez a rendezvény más, mint a Mozdulj Solymáron!? Elsősorban attól, hogy igyekeztek olyan programokat összeválogatni, melyeken a kisebb-nagyobb gyerekekkel érkezők, vagy külön a gyerekek is részt tudnak venni. Ilyen lesz például a különböző futóversenyek mellett a fekvőtámasz- vagy az ugráló verseny, az apa-fia focimeccs, vagy a kalandkerékpározás. Mindezen kívül lesz 750 méteres váltóverseny, motoros kaszkadőrbemutató, sőt a programban résztvevő edzők szívesen adnak közben tanácsot azoknak, akik egészségesebben szeretnének élni. A napot pedig nyárbúcsúztató diszkó zárja majd – mondja a 30 éves Nikoletta, aki civilben professzionális szépségtanácsadó, aerobikedző, és nem utolsó sorban háromgyerekes anyuka.

A fesztivál pontos időpontja: augusztus 28., vasárnap, 10-től este 22 óráig.
Helyszíne: PEMŰ Sportpálya.

sportfesztivál