Szerdán ülésezik a Képviselő-testület

201
Szerdán ülésezik a Képviselő-testület
Illusztráció: RUMedia.hu

A nyilvános ülés Herendi-Szabó Csilla Mónika bizottsági tag eskütételével kedődik, melyet sorra követnek majd a napirendi pontok.

A hónap elején megalakult új testület első érdemi ülésén nem kevesebb, mint 14 nyilvános napirendi pontról értekezik majd a grémium.

Lesz szó az idei költségvetési rendelet újabb módosításáról, új könyvvizsgáló megbízásáról, karácsonyi támogatások megítéléséről, Dr. Szente Kálmán jutalmáról, Dr. Zlinszky Péter idei éves szabadságtervéről, a Katolikus Egyházközösséggel történő együttműködésről, önkormányzati ingatlanok árverezéséről, műszaki főkoordinátor kinevezéséről, munkacsoport felállításáról, temetői csomópont fejlesztéséről, a Művház igazgatói posztjáról, valamint Solymár ötéves gazdasági programjáról.

Az előterjesztés alapján idén is számíthatnak a hetven év felettiek és a szociálisan nehéz helyzetben lévők az önkormányzat támogatására a karácsonyi ünnepek előtt.

Pályázatot hirdetnek az Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetői álláshelyének ötéves határozott idejű betöltésére.

Tanácskoznak a Solymár, Tersztyánszky Ödön u. –Mátyás király u.– Vasút u. csomóponton a szűkített körforgalom kiépítésének lehetőségéről, továbbá Lazri Noureddine-nak ismét bizalmat szavaznak szerződésének meghosszabbításával, de az új óvoda építésével összefüggő szakmai munkacsoport felállításáról is döntenek e napon.

SolymárOnline