Nincs még vége a nyárnak

568
nincs még vége a nyárnak
Nincs még vége a nyárnak! Fotó: Internet

Kicsiknek és nagyoknak is tartogat még kalandokat a nyár Solymáron!

Az Apáczai Csere János Művelődési ház,  a Könyvtár, a Svábház, valamint a Dr. Jablonkay István Helytörténeti Gyűjtemény 2024. augusztus 5-ig nyári szünet miatt ugyan még zárva tart, de nem kell már sokat aludnunk a következő solymári élményekig.

Augusztus 9-én, pénteken ugyanis 17 órától zenés SÖR-Terasz várja a felnőtteket, és ugyanezen napig várja az általános iskolás korú gyerekeket a Művház augusztus végi, nyári alkotó gyerektáborába, ahol az ókori Görögország világába repítik el a tábor résztvevőit számos kreatív foglalkozással, színjátszó workshoppal, tanulmányi kirándulással és művészettörténeti vetítéssel, továbbá megannyi ügyességi és csapatépítő játékkal 55ezer forintos tábordíj ellenében.

Az augusztus 26-30. között megrendezésre kerülő táborba jelentkezni a jarmy.eva@apaczai.com elektronikus levélcímen lehet.

A Művelődési Ház SÖR-Teraszán pedig 18 órától a Werischwarer Streichkapelle zenekar kezd, majd 20 órától a Czibu und seine Oberkrainer veszi át a stafétát.

A csapon Erdinger Helles Bajor láger – BERNARD Amber vörös – ZUBR classic pils, illetve 13 fajta palackozott sörrel várják az érdeklődőket, akik a programot díjmentesen látogathatják.

SolymárOnline