Februárban duplázik a képviselő-testület

522
testületi ülés
Illusztráció: RUMedia.hu (Solymár címer)

A hónap második testületi ülésén szó lesz az önkormányzati tulajdonú ingatlanok értékesítése kapcsán az Otthon Centrum solymári irodájával kötendő újabb 1 éves megbízási szerződésről, egy önkormányzati ingatlan értékesítéséről konkrét vételi szándék kapcsán, és egy másik ingatlan belterületbe vonási kérelméről.

A vonatkozó rendelet módosítása nyomán, március elsejétől a menetrendszerinti helyi autóbuszjáratra szóló kedvezményes árú bérletek árusítását a védőnői szolgálat helyett, a Solymári Településüzemeltetési Kft. veszi majd át.

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk Önöknek, 2024. február 7-én a Homok utcában és az Avar utcában ismeretlen eredetű útbeszakadás történt, mely vészhelyzetet, mielőbb megszüntetni szükséges, így az önkormányzati elöljárók szerdán napirenden tárgyalják az Állami Vis Maior támogatási igény benyújtását, 10 %-os önkormányzati önerő biztosításával.

A holnapi rendes ülésen szavazzák meg továbbá a március 14-én átadásra kerülő helyi kitüntetések díjazottjainak becses személyét is.

Az ülés nyilvános, mely 16 órától veszi kezdetét.

SolymárOnline