Lásd meg a jót! – Adventi lélekemelő program

649
Lásd meg a jót! - Adventi lélekemelő program
Illusztráció: pexels

A “Lásd meg a jót!” megálmodói szeretnék, ha legalább az adventi időszakban jobban odafigyelnének arra a sok jó dologra, ami nap mint nap történik Önökkel, ami nap mint nap körülveszi Önöket.

A program kezdeményezői azt is szeretnék, ha megírnák azokat a jó dolgokat, amit akár ezekben a napokban, akár a közelmúltban megtapasztaltak. Legyen az egy kedves mosoly, egy segítőkész ügyfélszolgálatos, egy jókedvű jegyellenőr, egy figyelmes eladó, egy elfogadó barát, egy empatikus orvos, vagy egy színes őszi erdő látványa. Bármi, ami jó érzéssel, örömmel tölt el, ami megmosolyogtat, ami megnyugtat.

Azt szeretnék, ha képesek lennének észrevenni és kifejezni a legapróbb örömeiket is.

Történeteiket december 1-től papírra írva bedobhatják a Könyvtárban, a Hurrá Hétfő!-ben, a Svábházban, a Templom téri gyógyszertárban és az Ezüstkor bejáratánál elhelyezett dobozokba, illetve megírhatják a http://lasdmegajot.hu/oldalak/adventi-lelekemelo/ oldalon. 

A Szervezők egyrészt remélik, hogy a történetek alapján a Solymári Hírmondóban és a solymaronline.hu-n mindenkinek hírt adhatnak arról, hogy mennyi jó dolog történik Önökkel, másrészt hisznek abban, hogy – a sajtó hírekkel szemben – még ma is az emberi jóság, a jótettek, a szépség van jelen nagyobb arányban a világban.

www.lasdmegajot.hu / SolymárOnline