Újabb ülést tart a képviselő-testület

615
testületi ülés
Illusztráció: RUMedia.hu (Solymár címer)

Solymár Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2023.11.29-én, 16 órától tartja soron következő rendes, testületi ülését.

Közeledvén az év végéhez, a holnapi képviselői munka napirendi pontjaiban is illeszkedik az ilyenkor szokásos évzárási teendőkhöz, illetve az év eleji feladatokhoz.

Döntést hoznak a 2024. év költségvetési koncepciójáról, belső ellenőrzési tervéről, a képviselő-testület jövő évi munkatervéről, az igazgatási szünetről és a folyószámla hitelről, így a 100 milliós önkormányzati hitelkeret ismételt megnyitásáról.

Megszavazzák a polgármester jutalmát az éves tevékenységét illetően, felülvizsgálják a telekadóról, valamint az építményadóról szóló rendeletet.

Szavaznak továbbá a solymári közétkeztetési feladatokat ellátó cég újabb áremelési kérelméről, egyedi lakossági kérelmekről, a helyi Zápor utca, mint elnevezés megerősítéséről, a beépítésre nem alkalmas területek egyéb hasznosításáról, a Kerekhegyi kisbusz jövőévi indításáról, a helyi tömegközlekedés viteldíjának emeléséről.

Zárt ülésen dőlhet el az illegális hulladékkal szembeni fokozottabb önkormányzati fellépés, az óvodás korú SNI-s gyermekek intézményi nevelése, és az önkormányzat által üzemeltetett online hírportál szerkesztésének jövőévi megbízása.

SolymárOnline