Bursa Hungarica pályázat 2023.

430
Bursa Hungarica pályázat 2023.
Illusztráció: RUMedia.hu (Solymár címer)

Solymár Nagyközség Önkormányzata idén is meghirdeti a Bursa Hungarica pályázatot azon szociálisan rászoruló, állandó solymári lakosú diákok részére, akik valamely költségtérítéses és nem költségtérítéses intézmény nappali tagozatos diákjai és a családban az egy főre eső nettó jövedelem nem éri el az 85 500.-Ft-ot.

A pályázati kiírások letöltéséhez az alábbi linkekre kattintsanak.

Az Önkormányzat a pályázaton nyertes hallgatókat anyagi támogatásban részesíti, mely támogatáshoz Pest Megye Önkormányzata, illetve az oktatási intézmény is további támogatást nyújthat.

A kérelem az EPER-BURSA rendszerbe, a https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx oldalon történő belépés után kitölthető és kinyomtatható.

A Bursa Hungarica pályázatok 2023. november 3. napjáig, a Solymári Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán nyújthatók be, melyekhez mellékelni kell a pályázók nyilatkozatát a megadott adatok rendelkezésre bocsátásával a felsőoktatási intézménnyel kialakított hallgatói jogviszonya fennállásáról és annak tartalmáról, valamint a közös háztartásban élő családtagok jogviszony igazolását (óvodalátogatási igazolás, iskolalátogatási igazolás, jövedelemigazolás, NAV igazolás, Munkaügyi Központ igazolása) is.

Solymár Nagyközség Önkormányzat/SolymárOnline