Február utolsó hétvégéjén sem kell zabot hegyeznünk unalmunkban

810
Február utolsó hétvégéjén sem kell zabot hegyeznünk unalmunkban
Borítókép: internet

Aki siet, ma 18 órától a Svábházban Breier Fanni receptje és segédlete alapján apró mandulás habcsókokat, azaz makaront készíthet.
Ha akad olyan, akit a töltelékes, falatyni kis édesség nem csábítana ki a 4 fal közül, azt másnap pénteken 18 óra 30 perctől a borászkodó solymáriak borkostólóra hívják a Dózsa György utca 6. szám alá.

Azoknak pedig, akik ital mellett vérpezsdítő zenére is vágynak a hidegben, a Művházban a helyük! A 19 órai kapunyitást követően ugyanis két fiatal zenekar is koncertezik, a Szamár és a Köd, valamint a Várhegy utca csapata.
A Szamár és a Köd zenekart a solymári Waldorf iskolában alapították 2018-ban. A zenekar több tagváltás után 2022 tavasza óta létezik a mostani felállásban. A tagok különböző zenei háttérből érkeznek, a Szamár és a Köd a közös szerelemgyerekünk. A kezdetektől kizárólag saját zenét játszanak, mely a 80-as évek magyar alternatív zenei világában gyökerezik, azonban szövegcentrikus dalaikban megjelennek világzenei és jazz elemek is.
Tagok: Begala Vodan – ének, Lassiri Ádám – gitár, Nagy Bálint – gitár, Kátai András – billentyűk, Jávor András – basszusgitár, Jávor Péter – dob, brácsa.

Ezzel szemben a Várhegy utca zenekar 10 fős. A zenekar szeptemberben alakult és először állnak a KUD-A-R-C KLUB színpadán név szerint Rottenhoffer András – ének Hinkel Flóra – ének Bozsó Hanna – kobza, vokál Molnár Keve – gitár Pálinkás Milán – basszusgitár Sajnovits Áron – gitár Molnár Torda – szaxofon Lassiri Zsenna – fuvola Szőke Vencel – cselló, billentyű Kozák Vid – dob

Figyelem, figyelem: a belépés ingyenes, inni ér!

SolymárOnline