Izgalmasan telnek a solymári hétköznapok ebben a hónapban

1474
Izgalmasan telnek a solymári hétköznapok ebben a hónapban
Fotó: internet

Február-7 én, egy a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon folyamatban lévő büntetőeljárás keretében került sor rendőri intézkedésre a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával Solymáron a Shell benzinkútnál. A nyomozás érdekeire való tekintettel azonban bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni, bármennyire is szeretnénk.

Szintén a múlt héten, február 12-én este pedig egy bejelentés futott be a rendőrségre, miszerint egy Solymár külterületén található vasúti átjárónál lévő akkumulátorház ajtaját valaki kifeszítette, és onnan 4 darab munkaakkumulátort lopott el.
A budaörsi rendőrök helyszíni szemlét tartottak, adatokat és információkat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak meg, minek eredményeként már másnap délután előállítottak egy 50 éves budapesti férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható.
A férfi kihallgatásán elismerte a lopást, a gyanúsítás ellen nem tett panaszt. A rendőrök az akkumulátorokat hiánytalanul megtalálták és lefoglalták, a férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indult.

A héten, 2023. február 13-án egy piliscsabai illetőségű gyermek kóborolt el, de biztonsági intézkedés keretein belül szerencsére megtalálták az eltűnt személyt a Polgárőrség emberei és a szolgálatos rendőrök.

Köszönjük a rendőrség szolgálatát, és a helyi lakosság éberségét!

SolymárOnline