Bemutatkozik a SolymárOnline új, felelős szerkesztője

2606
Bemutatkozik a SolymárOnline új, felelős szerkesztője
Fotó: RUMedia.hu (Rumán Dániel, Szabadság híd)

Örömmel jelentjük, hogy végre megjelent a Solymári Hírmondó új, januári lapszáma!
Az újságban főszerkesztő asszony lehetőséget biztosított számunkra a bemutatkozásra, de sajnos a cikk teljes terjedelmében való közlésére nem volt lehetőség, így engedjék meg, hogy itt számoljunk be róla, eredeti tartalmában.

Rumán Dániel vagyok, a RUMedia.hu Kft.ügyvezetője.

Édesapám szobrászművész, Édesanyám fogorvos. Mindketten a helyi közösség köztiszteletben álló tagjai, értékteremtő és formáló alakjai. Anyai nagyanyám életében tett áldozatos munkájáért 2020-ban posztumusz Solymár Nagyközségért kitüntetésben részesült.

Nem túlzás tehát azt mondani, hogy családi örökségemnek tekintem Solymár értékeinek és hagyományainak öregbítését, a solymári emberek szolgálatát.

Szüleim egyetemes emberi értékekre neveltek, tanulhattam külhonban, folyékonyan beszélek angolul és németül egyaránt. Végzettségem szerint pszichológus vagyok, de számos informatikai, marketing és filmes képzést is elvégeztem az évek során.

A Solymár Online szerkesztését egy újabb remek kihívásnak tekintem, és örömmel fogadom a pozitív, fejlesztői gondolatokat a solymári közösség részéről.

Rumán Dániel, SolymárOnline