Solymári lakosok figyelmébe: letölthető a Solymár applikáció

1053

Hivatalosan a búcsúval egy időben indul, de már kipróbálható a település hivatalos mobiltelefonos applikációja, melyet a Google Play áruházból és az App Store-ból ingyenesen tölthetünk le.

Az applikációban regisztráció után létrehozhatjuk a saját profilunkat, beállíthatjuk, milyen témákban szeretnénk értesítést kapni a regisztrálás során megadott e-mail-címre.

A Hírek menüben megtalálhatjuk a legfrissebb híreket, az Események menüpontban az aktuális eseményeket, így a jövő hétvégi búcsú teljes programját. Ezekre a programokra vissza is jelezhetünk a szervezőknek az applikáción keresztül, ha kiválasztjuk az Ott leszek lehetőséget, ezzel a rendezvény bekerül a saját események közé. Azt is beállíthatjuk, hogy a program kezdete előtt mikor érkezzen értesítés.

Az önkormányzatról, a nemzetiségi ügyekről és a civil szervezetekről találunk tudnivalókat az Információk menüpontban, és ide kerültek fel többek között a művelődési, oktatási, egészségügyi intézmények adatai is.

A Hírmondó menüpontban megtalálhatók az újság megjelent lapszámai, az Adásaink alatt pedig a PiisTV solymári műsorait nézhetjük majd meg.

Vannak még fejlesztés alatt álló funciók is, az Okostérképen egyelőre csak néhány vállalkozás szerepel, de hamarosan lehet jelentkezni a szolgáltatóknak (a bejelentkezés módjáról később adunk hírt). Egyelőre még a Bejelentő funkció sem aktív, de a tervek szerint ezen keresztül később könnyen és gyorsan jelezhetjük, ha valamilyen problémát észlelünk a községben.

solymáronline