Solymári Flohmarkt – Bolhapiac augusztus 28-án

2298

Augusztus 28-án, szombaton reggel 8 és 12 óra között újra vásári forgatag népesíti majd be a Templom teret. Harmadik alkalommal rendezik meg ugyanis a Solymári Flohmarktot, azaz bolhapiacot.

A solymári közönség által már megismert retro-kincskereső hangulat mellett idén kiemelt figyelmet kap a teremtett környezetünkben való tudatos jelenlét. A bolhapiac szervezői a vásárt kísérő vezér-gondolatként fogalmazták meg, hogy szeretet- és tiszteletteljesen kell, hogy bánjunk mind a természeti, mind a humán környezetünkkel. A természeti környezet tiszteletét az esemény első sorban a tárgyak cseréjén keresztül a fogyasztás csökkentésével, valamint használt elem és telefonleadási lehetőséggel támogatja, a humán környezetünkre való empatikus, érzékeny reagálásra pedig célzott adománygyűjtés ad lehetőséget.

A vásári forgatag mellett idén további nagyszerű programok színesítik a családi délelőttöt: bemutatót tart a Solymári Mölkky Klub, a gyerekek Óriás Hétpróbán vehetnek részt gigantikus méretű játékokon versenyezve, és természetesen a szokásos, fenntartható szemléletet nem nélkülöző kézműveskedéssel is készülnek a szervezők a barkácskedvűeknek.

Remek lehetőség a nyár utolsó szombatján egy családias, nosztalgikus, játékos, környezettudatos programra.

A bolhapiacra árusnak jelentkezni az s.flohmarkt@gmail.com e-mail címen lehet.

solymáronline