“Az én templomom” – rajzpályázat solymári gyerekeknek

1085

A solymári katolikus egyházközség rajzpályázatot hirdet “Az én templomom” címmel a Szűz Mária neve templom felszentelésének 200. évfordulója alkalmából. A felhívásra a Solymáron élő óvodás, valamint alsó és felső tagozatos gyermekek rajzait várják.

Pályázni egyénileg, A/4-es formátumú alkotásokkal lehet. A művek készülhetnek ceruza, zsírkréta, festék és vegyes technika alkalmazásával.

Az elkészült képeket 2021. április 17-től május 7-ig lehet leadni hivatali időben a plébánián vagy szentmisék után a sekrestyében. A pályaművek hátoldalán fel kell tüntetni a készítő gyermek nevét, korosztályát és telefonos elérhetőségét.

Az alkotásokat háromtagú szakmai zsűri bírálja el. Minden korosztályban az első három helyezett és a különdíjasok jutalmazásban fognak részesülni. A díjakat május 16-án, a 10.30-kor kezdődő szentmise után fogják átadni a helyezést elérő gyermekeknek.

A pályázatra érkezett alkotásokból kiállítás fog nyílni a plébánia hittantermében. A tárlatot június 19-ig lehet majd megtekinteni a hétvégi szentmisék előtt és után fél órával.

solymáronline