Berezvai Marcell: Az első pillanattól mindig a megoldáson járt az eszünk és nem a problémán!

6146

A Kalef zenekar énekes-gitárosa, Berezvai Marcell gyógykezelésért sokan összefogtak, rövid idő alatt rengetegen segítettek. Az összegyűlt adományoknak köszönhetően Marcell elindult feleségével Tel-Avivba, a gyógyulás reményében – írtuk meg december végén portálunkon. Hogy mi történt azóta, arról Marcell édesanyja adott most tájékoztatást.

 

Ariadni és Marcell az év utolsó napján megérkeztek és a Tel-Aviv melletti Bat Yam-ban szállásolták el őket. Január másodikán kezdődtek az orvosi vizsgálatok, aztán a várakozás az eredményekre. Ezalatt többször is találkoztak az orvosokkal, akik nagyon kedvesek és hozzáértőek, így bizakodva várják a továbbiakat.

A chondrosarcomára nincs kifejezetten hatásos kemoterápia, ezért az orvosok egy speciális célzott immunterápiás kezelést ajánlottak Marcellnek, ami szerintük a leghatásosabb eredményt fogja hozni.
Az eljárás nagyon újnak számít, ezért nem sikerül egyik napról a másikra mindent elintézni. Szerencsére az osztályvezető orvoshoz sikerült bekerülniük, aki minden szükséges lépést megtesz azért, hogy minél hamarabb elkezdődjön a terápia.

Marcellnek sajnos most erős váll-tájéki fájdalmai vannak, amit nem tudnak egyelőre hatékonyan csillapítani. A vállában található protézis miatt, a régióról nem lehet egyértelmű képalkotó felvételt csinálni, ezért nem lehet kijelenteni egyértelműen a fájdalom okát. A vizsgálatok még nem fejeződtek be, mindenre meg kell találni a megoldást.

Természetesen az óriási összefogás ereje segíti Marcellt és a családot is, lelkiekben, anyagiakban egyaránt. A sok jó ember, a fohászok, imák mind a gyógyulását segítik” – fejezte be gondolatait Marcell édesanyja.

Természetesen a jótékony célú megmozdulások még nem fejeződtek be. Január 21-én a Borháló és a Schultz Söröző jótékonysági vacsorára várja a vendégeket, 28-án pedig nagyszabású zenei koncert lesz a budapesti Gödör klubban.