Drámai felhívás Berezvai Marcell gyógyulásért!

14668
Fotó: Márton Merész's Photography

A fiatal zenész felesége drámai hangú Facebook-posztjában kér segítséget Berezvai Marcell kínai gyógykezeléséért. A felhívás itt olvasható!

„Marcell apukája találta egy tévéadásban a kínai intézményt, ahol most is gyógyítanak egy szintén rákos, súlyos beteg fiatalembert Magyarországról – mondta a SolymárOnline-nak Berezvai Ariadni, Marcell felesége. – Hónapok óta kint van és jó eredményekkel alkalmazzák a személyre szabott kezeléseket. Sokkal fejlettebb orvoslással kezelik az embereket, ezért döntöttünk úgy, hogy ott keressük tovább a megoldást, 3 műtétet és 20 kemoterápiás kezelést követően. A repülőutat a tüdőműtétek miatt kockázatosnak tartják az orvosai, és ezért utazunk vonattal egészen Kínáig.

Fotó: Márton Merész's Photography
Fotó: Márton Merész’s Photography

Marcell lelkileg nagyon erős, folytatja a tanulmányait, nyelvet tanul, zenét szerez. Persze mindig vannak mélypontok, de most mindketten nagyon elszántak vagyunk, hisz kaptunk egy új reménysugarat. Fizikailag évek óta fájdalmakkal él, de kifelé sosem mutatja, végig nagyon aktív maradt. Ma este is lesz egy önálló estje, aki kedvet érez, jöjjön el a koncertjére.”

A ma esti koncert Hunnia Bisztróban lesz (Budapest V. kerület, Bank utca 5.)
ÁTMENETI IDŐSZAK vol. 2
A Kalef zenekar énekes, gitárosának dalszerző estje. Sajátos hangulatú, szöveg centrikus saját dalok, magyar nyelven egy szál gitárral előadva. Vendég: Juhász Soma