Márton-napi sokadalom Waldorf módra

1121
Márton-napi sokadalom Waldorf módra
Illusztráció: Fészek Waldorf Iskola Solymár

Márton-napi “Sokadalomra” invitálja a település apraja-nagyját a solymári Fészek Waldorf Iskola 2023. november 11-én, szombaton 10-18 óráig!

Új helyszínen egész napos kézműves kirakodóvásárral és változatos programokkal készülnek. A rendezvény és a programok díjmentesen látogathatóak mindenki számára!

A Fészek Csarnokban, a kertjében és az Orpheum színházban mesekuckó, bábelőadás, íjászkodás, lovaglás, izgalmas szabadtéri játékok nyújtanak szórakozási lehetőséget. Az ügyes kezűek gyertyát márthatnak, vesszőből csillagot és halacskát fonhatnak és megismerhetik hányféle csoda tud születni egy olyan egyszerű anyagból, mint a gyapjú.

A kihívásokat keresők végigjárhatják a Márton útja játékos feladatpályát vagy kipróbálhatják magukat a szabadulószobában. Közös örömzenélés, a tánc kedvelőinek élőzenés táncház adja a délutáni hangulatot, majd az eseményt a tűzzsonglőrök zárják.

Vendégünk lesz a Szófia Egyesület egy mesejátékkal, a Lélekhang Együttes és az Adam’s Family egy-egy koncerttel. Civil szervezetek is jelen lesznek (InDaHouse Hungary Egyesület, Piliscsabai Tanoda, Pangea Egyesület, EMMA Egyesület, Nane Egyesület), egy közös kerekasztal beszélgetés keretében mesélnek a munkájukról. 

A helyszíneken büfé, húsos és vegán melegétel, forró tea és kávéházi finomságok várják az átmelegedni és pihenni vágyókat.

A szervezők hálás köszönetüket fejezik ki Solymár Nagyközség Önkormányzatának a rendezvény lebonyolításához biztosított eszközökért.

Szeretettel várnak mindenkit!

Fészek Csarnok – 2083 Solymár, Váralja utca 4.

Részletes program, folyamatosan frissülő információkat az alábbi linken találhatnak: https://www.facebook.com/events/1317820118884503.

Fészek Waldorf Iskola / SolymárOnline