Álomesküvők, Solymáron is!

3911

Álomesküvő, álmai helyszínén – szeretné, hogy mindez valóra váljon?

Manapság egyre divatosabb a polgármesteri hivatalok házasságkötő termei helyett a szabad ég alatt vagy más különleges, külső térben rendezni az esküvői szertartásokat. Solymár természeti adottságaink köszönhetően, számos csodálatos helyszínnel rendelkezik, ahol átélhetik életük egyik legszebb napját. Legyen ez akár a meseszép Jegenye-völgy tisztása, a solymári vár magaslata, a saját ház kertje, vagy akár a solymári éttermek valamelyike. Bármelyikre helyszínre esik is a választás, a polgármesteri hivatal anyakönyvvezetői – Solymár közigazgatási területén belül –, kültéri helyszíneken is örömmel vállalják a hivatalos polgári szertartások megtartását.

Miért érdemes külső helyszínt választani?

  • A szabad ég alatt megtartott esküvő romantikája nem hasonlítható egy házasságkötő terem hangulatához.
  • Mindenkinek egyszerűbb, ha egy helyen van a szertartás, majd a mulatság is.

Anyakönyvvezetőink lehetőséget nyújtanak személyre szabott szertartások megtartására is, így a közös álmoknak megfelelő, egyéni elképzeléseket megvalósító polgári ceremónia teszi majd még egyedibbé és meghittebbé ezt az életre szóló alkalmat.
Van egy zenész a családban, vagy a barátok között? Szépen énekel az egyik barátnő? Verseket ír valaki a baráti társaságban? A lehetőség adott, hogy a szülői köszöntésen túl, még személyesebb és felejthetetlenebb legyen az esküvő zenével, verssel vagy akár dallal.

Sőt ha van megfelelő hely az udvarban, a Solymári Településüzemeltetési Kft. egy 10×30 méteres rendezvénysátor bérbeadását és építését is vállalja esküvők lebonyolításához – sörpadokkal, asztalokkal, székekkel, valamint hangosítással.

Ne habozzanak, a solymári polgármesteri hivatal anyakönyvvezetőinél van még szabad időpont erre a nyárra! Tegyék ezt a csodálatos napot valóban felejthetetlenné itt, Solymáron!
További részletek és információk személyesen a polgármesteri hivatalban ügyfélfogadási időben, illetve telefonon (+36 26 560 600/104-es mellék), vagy e-mailen (info@solymar.hu).

1920