Magammal vinném – rajz-, fotó- és rövidfilm pályázat

887

A solymári Bauernhaus rajz-, fotó- és rövidfilm pályázatot hirdet általános iskolai tanulók és gimnazisták számára Magammal vinném címmel, értékorientációs alkotások beküldésére.

Téma és korcsoport
Jeleníts meg egy vagy több (maximálisan 3) tárgyat, amit a Svábházból szívesen magaddal vinnél! Adj címet az alkotásodnak!
– 1-2. osztály: kézi rajz
– 3-4. osztály: ceruza-, toll- és krétarajz, akvarell vagy montázs technika

A helyi múlt érték. Melyik az a tárgy, ami számodra a múltból jelent valamit, amit a Svábházból szívesen magaddal vinnél? Készíts erről a tárgyról egy fényképet, vagy maximum 3 perces rövidfilmet.
– 5-12. osztály: fotó, vagy maximum 3 perces rövidfilm

Díjazás
A legkiemelkedőbb munkákból április 1–15-ig kiállítást rendezünk a Svábházban. A rövidfilmekből vetítést szervezünk, ennek időpontjáról később tájékoztatjuk az érdeklődőket.
A legjobbnak ítélt pályaművek alkotói 2020. március 15-én, a községi ünnepi műsor keretében díjazásban részesülnek.
A felső tagozatos diákok Xiaomi Mi Power bankot, Mi Selfie Stick Tripod Bluetooth selfi botot, az alsó tagozatosok Goldfaber Aqua Fabel Kastell készletet és festőállványt nyerhetnek.

A pályamunkák benyújtásának határideje: 2020. március 1.
A zsűri tagjai: Milbich Tamás grafikus, Daróczi Péter iparművész, tanár

Az teljes pályázati kiírás itt olvasható. További információkért Hartmann Hellebrandt Hildához, a Svábház vezetőjéhez lehet fordulni (bauernhaus@solymar.hu).

solymáronline