Felújítják a rendelő melletti gyógyszertár épületét

1289
Fotó: Barcsik Géza

Elkezdődtek a munkálatok az orvosi rendelő melletti gyógyszertáron. Az önkormányzati tulajdonban lévő épület felújítását Solymár Nagyközség Önkormányzata saját forrásból finanszírozza, a külső-belső munkák – ha az időjárás is megfelelő lesz – várhatóan június közepére-végére készülnek el.

A gyógyszertár épülete a felújítás végeztével kívülről is láthatóan egységessé válik a már korábban megújult orvosi rendelővel. Az eddigi lapos- és féltető helyére új, egységes nyeregtető kerül, kicserélik a nyílászárókat; az épület modern hőszigetelést kap, és felújítják a homlokzatot. A belső munkálatok során kicserélik a kazánt is.

A gyógyszertár a szokásos rend szerint nyitva tart a munkálatok ideje alatt is, esetleg – amennyiben az adott munkafolyamat megkívánja – rövidebb szünetek lehetségesek.

Mivel az anyagszállítás és a konkrét munkák több-kevesebb helyet igényelnek, valamint néha zajosak lehetnek, a felújítást végző Solymári Településüzemeltetési Kft. a gyógyszertár és az orvosi rendelő látogatóinak türelmét kéri és köszöni a munkálatok idejére.

PA – solymáronline