Péntek 13. party: FullDecibel koncert a KUD-ARC Pinceklubban

1165

Ismét Solymáron koncertezik a népszerű FélDecibel trió a “rockklubban”. A FélDecibel zenekar legutóbb tavaly júniusban Ian Segal előzenekaraként lépett fel az Apáczai Csere János Művelődési Házban. Ez alkalommal a pinceklub színpadán új, „rockosabb” hangzású műsorukkal debütálnak. Új nevet is találtak a friss projekthez, FullDecibel zenekar néven igyekeznek szórakoztatni a már most is nagy létszámú rajongótáborukat.

A trió egyik érdekessége, hogy új formát adnak a különböző stílusokból mindenki által jól ismert népszerű daloknak. Gyakran nagyzenekari megszólalású szerzeményeket fejtenek vissza a gyökerekhez: áthangszerelnek, átértelmeznek, maguk képére alakítanak, ezzel pedig a zene újabb rétegei kerülnek felszínre.

A kísérlet eddig arra irányult, hogy a zenekari hangzás letisztuljon az akusztikus előadás hatására, a zenekar új, debütáló projektje azonban más irányt vesz: hogyan lehet a közvetlenné, intimmé varázsolt dalokat megtölteni másféle energiával és dinamizmussal. Kiderül április 13-án a KUD-ARC pinceklubban.

Forrás: www.kud-arc.hu

solymáronline