Gasztro-klubot szervez a Kud-ARC Közhasznú Ifjúsági Egyesület április 5-én, pénteken 20 órától székhelyükön, az Apáczai pincéjében (Templom tér 25.). Húsvéthoz közeledve az ünnep hagyományos ételei igazi különlegességek formájában kerülnek terítékre Séf bácsi jóvoltából. A résztvevők kóstolhatnak töltött sonkatekercset aszpikban dermesztve, töltött tojásvariációkat, tavaszi kacsamell-salátát eperrel, valamint kocsonyázott medve- és lilahagymát tejfölhabbal. A finomságokat pedig a Hamvas Pincészet boraival öblíthetik le Hamvas Tibor útmutatásával.
A ínycsiklandó program regisztrációhoz kötött, április 3-ig lehet rá jelentkezni ezen az oldalon. A részvételi díj 3500 forint.
solymaronline
Forrás: https://www.facebook.com/kudarc.kie/