Szerdán ismét ülésezik a Képviselő-testület!

619
Szerdán ismét ülésezik a Képviselő-testület!
Borítókép: RUMedia.hu

A 2022. évi beszámolók napja lesz szerdán a Testületi teremben, ugyanis tanácskoznak a település közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az azzal kapcsolatos feladatok éves összefoglalójáról, a település gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról szóló átfogó értékeléséről, a költségvetési szervekre vonatkozó belső ellenőrzési jelentés elfogadásáról, de ezen a napon döntenek az önkormányzat 2023. évi költségvetési rendeletének módosításáról is, valamint a „SOLYMÁRÉRT” kitüntetés idei díjazottjáról 4 beérkezett jelölt közül, és a PEMŰ telekalakítási megállapodásáról is, melyről a Településfejlesztési Bizottság már előzetesen tanácskozott, és javasolja a telekalakítási és tulajdonátruházási megállapodás megkötését a Képviselő-Testület számára.

Felülvizsgálatra kerül az Ezüstkor Szociális Gondozó Központ szakmai programja és szervezeti és működési szabályzata, a szociális étkezés jövedelemhatára, valamint a bölcsődei térítési díj is.

Szavaznak a Waldorf Iskola I. ütem Gimnázium épület építése kapcsán megvalósuló Váralja utca útépítésére vonatkozó kérelemről, és a Templom téri új pékség előtti teraszos kiülő megvalósulásáról.

SolymárOnline