Aktuális programajánlónk a hétvégére

787
Aktuális programajánlónk a hétvégére
Fotó: Internet

Pénteken amellett, hogy 18 órától farsangozhatunk a Svábházban a Heimatverein egyesülettel, a Művelődési Házban zenei koncert, szombaton táncház, vasárnap farsangi mulatság vár ránk.

Február 17. 20 óra:

A KUD-A.-R.-C. Klubban Márkus Tibor házigazda látja vendégül az Olive Live zenekart, akik név szerint: Szczuka Panka (ének, gitár, ukulele), Ország Eszti (ének, ukulele, szinti, Szczuka Borcsa (basszusgitár), Földi Bazsi (dob).
Bemutatkozójuk szerint 2018 őszén álltak össze a II. Pomázi Jazzpiknik alkalmából. Azóta Szentendre és Pomáz környékén sokfelé megfordultak, kedvenc jazz és popdalaikból összeállított műsorukat saját számokkal bővítették. Sok-sok évre visszanyúló barátságuknak köszönhetően tud játékuk igazi felszabadult örömzenélés lenni. A programnak ingyenesen lehetünk résztvevői az este folyamán.

Február 18. 16 óra:

Élő zene, tánc- és énektanítás, valamint kézműveskedés a Magyar Örökség-díjas Cédrus Táncegyüttes jóvoltából, a talp alá való muzsikáról a Fix-Stimm zenekar gondoskodik.
Részletes program:
16 óra: Aprók Tánca, népi játékok
17 óra: Gyerektáncház
19 óra: Felnőtt tánctanítás
20 óra: Táncház
Tánctanítás a Cédrus Táncegyüttes táncosaival, a program időtartama alatt hajfonás, tematikus kézműveskedés. Szeretettel várnak 0-99 éves korig mindenkit, aki szeretne megismerkedni a Kárpát-medence táncos örökségével!
Belépő:
500 Ft/ fő (Cédrus tagoknak ingyenes), családi jegy (min. 2 felnőtt + 2 gyermek) 1.800 Ft.

Február 19. 16 óra:

Ismét ingyenes program a Pereputty Együttes kalandgyárában, Forog az orsóm kereke címmel, mely során Rokka Terkát és Gyapjú Gyurkát ismerhetik meg a szórakozni vágyók.

SolymárOnline