Így lehet most valakiből helikopterpilóta, kiber nyomozó, motoros rendőr vagy drónkezelő, más civil munkakörök mellett.

1443
gy lehet most valakiből helikopterpilóta, kiber nyomozó, motoros rendőr vagy drónkezelő, más civil munkakörök mellett.
Fotó: police.hu

A Rendőrségi Igazgatási Központban 2023. február 9-én 10-14 óra között megrendezésre kerülő állásbörzén az egyéni tájékoztatás adás mellett, az egyes munkaköröket betöltő szakemberekkel, tanulókkal hallhatnak pódiumbeszélgetéseket az érdeklődők, de lehetőség lesz a jelentkezéssel kapcsolatos egészségügyi és pszichológiai konzultációra is.

Az eseményre látogatók megismerkedhetnek a közép-magyarországi régió rendőri szerveinél (Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság) betölthető egyenruhás és civil munkakörökkel, de továbbra is várják – a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének állományába – Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád Vármegyék területére a szerződéses határvadászok jelentkezését.

Az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a 10 hónap képzési idejű rendőrjárőr, a szerződéses határvadász, a fegyveres biztonsági őr, az iskolaőr, a határrendész feladatairól, illetve a speciális képzettséget igénylő munkakörökről (pl.: helikopterpilóta, kiber nyomozó, motoros rendőr, drónkezelő), képzésükről, továbbá a Miskolci és Körmendi Rendvédelmi Technikumokba és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára való jelentkezés (4 éves rendvédelmi tisztjelölt képzés) feltételeiről.

A rendezvényen civil munkakörök közül is lehet választani, többek között karbantartó, festő, titkárnő, bérszámfejtó, forenzikus szakember pozíciókra is keresik leendő munkatársaikat.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, részletek a Legyél Te is rendőr Facebook oldalon.

Várnak minden kedves érdeklődőt!

SolymárOnline