Márton nap a Fészek iskolában

538

Márton napi ünnepséget tartottak a múlt hét végén a solymári iskolák és óvodák. A Solymári Fészek Waldorf Iskolában hangulatos bazár és színes programok várták az oda látogatókat.

Két helyszínen, változatos programokkal fogadta az érdeklődő családokat a solymári Fészek Waldorf iskola Márton-napi Bazárja november 12-én, szombaton.

A József Attila utcai épületben a legkisebbek számára mesekuckó, bábelőadás és papírszínház, a nagyobbacskáknak Állati jó bemutató, íjászkodás, lovaglás és csacsigolás nyújtott szórakozást. Az ügyes kezűek madáretetőt fabrikálhattak, gyertyát díszíthettek vagy natúr kencét készíthettek. A kihívásokat keresők benevezhettek a szabadulószobába, vagy végigjárhatták a Márton útja játékos feladatpályát.

A PEMÜ épületében az érdeklődők brazil fotókiállítást láthattak, jazz és egyéb koncerteket hallgathattak, drámaelőadást és improvizációs színházat nézhettek, és megcsodálhatták Jammal szájdobos fellépését.

Mindkét helyszínen kézműves kirakodóvásár és házi készítésű finomságokból álló büfé, lángos és paprikás krumpli várta az átmelegedni és pihenni vágyókat.

solymáronline

Nagy sikere volt a madárbemutatónak
Lovagolni és szamaragolni is lehetett
Kézműves kencék készültek
Többféle technikát kipróbálhattak a fiatalok
Jól esett a bográcsban főtt paprikás krumpli
Mindenkit elkápráztatott a szájdobos

solymáronline