Sikerszéria a Joker Dance-nél

1056

Sikert sikerre halmoz a Joker Dance SE. Általános iskolás csapataik első versenyeiken egymás után egy arany és egy ezüstérmet is szereztek az elmúlt két hétvégén – tudtuk meg Fehérvári Brigittától, az egyesület koreográfusától.

Megkezdődött a versenyszezon az akrobatikus rock and roll csapatoknál, és a solymári Joker Dance kitűnően veszi az első akadályokat. A negyedik, ötödik és hatodik osztályosok children kategóriában arany minősítést szereztek a Unity for Possion Dance Barátság kupán Párizsi élet című koreográfiájukkal. A 7. és 8. osztályosok pedig a Puskással ezüstérmet kaptak Dabason, az őszi kupán junior korosztályban.

Ezüstérmet nyert a Puskás koreográfia / Fotó: Joker SE

„Nagyon büszkék vagyunk a gyerekekre és a szép eredményekre – mondta Fehérvári Brigitta koreográfus. – A szezon tovább folytatódik, remélhetőleg hasonlóan szép eredményekkel.”

A fellépő gyerekek:

Párizsi élet
András Kamilla, Árkosi Maja, Bodnár Lilla, Bozzay Dorka, Búzás Henrietta, Kovács Réka, Lovas Lili, Marek Fanni, Németh Laura, Piszár Noémi, Ritter Kata, Sámpár Hanna, Tóth Marina

Párizsi élet / Fotó: Joker SE

Puskás
Marek Noémi, Kiss Piroska, Piszár Dorottya, Kustos Boglárka, Gungl Viktória, Rácz Adél, Tonkó Katalin, Teicht Dalma, Orgován Flóra, Sinka Léna
Koreográfus: Fehérvári Brigitta, Jokerdance SE

Puskás / Fotó: Joker SE

solymáronline