Little Jazz Pub a művelődési házban

566

Január 21-én, pénteken 20 órától újra felcsendül a jazzmuzsika az Apáczai Csere János Művelődési Házban (Solymár, Templom tér 25.). A házigazda Márkus Tibor, vendége a Kozma Orsi–Fehér Géza duó, valamint Tóth Gábor zongorista.

A duó zenéjét leginkább kísérletiként lehetne leírni. Ezen az estén a könnyűzene felől közelítve pop, rock és jazz elegye lesz hallható. A saját, magyar nyelvű dalok mellett közismert világslágerek egyéni feldolgozása található a páros repertoárján, ami egyre inkább kristályosodik és érik egy igazi nagyívű zenei utazássá.

Tóth Gábor, a húsz éve működő Dr. Jazz Band alapítója és zongoristája három éve kezdett intenzíven foglalkozni egy másik, izgalmas műfajjal, a boogieval. Ez az 1930-40-es évek egyik legsikeresebb irányzata, mely mostanra kissé veszített népszerűségéből, azonban az eddigi koncertek során látszott, hogy a közönséget mindig magával ragadták a pergő ritmusok, a vidám hangulat, amit a mostani este során is számos swing és blues szerzeménnyel színesítve hallhatnak. Az elhangzó zeneszámok az előadó saját számai, illetve átdolgozásai.

A koncert a Köszönjük, Magyarország! program támogatásával valósul meg.
Az előadás a hatályos járványügyi szabályok betartásával, díjmentesen látogatható!

apaczai.com/solymáronline