Forgalmi változások az Oktoberfest alatt

1822

A hétvégi solymári szüreti felvonulás és mulatság idején, azon belül szeptember 25-26. között lezárásokra, forgalomterelésre számíthatunk a Templom tér környékén. A rendezvény alatt módosul a BKK autóbuszainak közlekedése is.

Szeptember 25-én, szombaton 12 órától vasárnap reggelig a Templom teret lezárják a járműforgalom elől. A forgalomkorlátozás a Dózsa György és a Bajcsy-Zsilinszky utcákat nem érinti.

A szüreti felvonulás miatt délután 14 és 16 óra között időszakos forgalomterelésre kell számítani a Templom tér – Kálvária utca – Hősök utca – Marczibányi utca – Templom tér útvonalon.

A BKK járatai módosított menetrenddel közlekednek szombat 12 órától vasárnap reggel 4:30-ig. A 64-es és a 964-es éjszakai autóbuszjárat terelve jár, nem érinti a Templom tér, a Dózsa György utca és a József Attila utcában lévő Solymár, községháza megállót. A 64A és a 164-es autóbusz nem közlekedik a teljes vonalon, indulási időpontjaiban a 264-es autóbusszal lehet utazni. Bővebb információ a BKK honlapján olvasható.

solymáronline