Útlezárások, forgalmi változások a búcsú ideje alatt

2231

A búcsú idején, szeptember 10-13-ig forgalomkorlátozásra lehet számítani Solymáron, elsősorban a Templom tér környékén. A rendezvény alatt módosul a BKK autóbuszainak közlekedése, és ingyenes kisbuszjárat segíti a közlekedést.

A Templom teret szeptember 10-én, pénteken 17 órától szeptember 13., hétfő hajnalig lezárják.

A Dózsa György utca az autós forgalom számára csak a Szabadság utcai kereszteződésig járható, onnan a Szabadság utca – Bajcsy-Zsilinszky utca útvonalon lehet továbbhaladni. Le lesz zárva továbbá a Petőfi Sándor utca egy része a Templom tér és az Ady Endre utca között.

A polgárőrség és a rendezvény szervezői kérik az közlekedők türelmét és megértését. A közlekedést sárga színű jelzőtáblák segítik, ezeket követve minden esetben visszajuthatunk a Mátyás király utcába.

A BKK 64-es, 164-es és a 64A autóbusz járatai, illetve a 964-es éjszakai járat terelve közlekednek péntek 17 órától hétfő reggel 4:30-ig, nem érintik a Solymár községháza, a Dózsa György utca és a Templom tér megállót.

A Solymári Búcsú rendezvényhelyszín az ingyenes kisbuszokkal közelíthető meg, ezek szeptember 10-én 17-21 óráig, szeptember 11-én és 12-én pedig 7-21 óráig közlekednek a Templom tér és a községháza között,
igazodva a 64-es buszcsalád menetrendjéhez.

solymáronline