Duckshell koncerttel zárul a Solymári Búcsú második napja

1174

Folytatódhat a tombolás az Anna & The Barbies koncert után a Solymári Búcsú szombatján. Szeptember 11-én 23 órától a művelődési ház színpadán ugyanis a Duckshell zenekar váltja a népszerű együttest.

A helyszínül szolgáló Apáczai Csere János Művelődési Ház megújult honlapján részletes ajánlót olvashatunk a 2017 óta működő formációról:
“A Duckshell zenekar bármerre is jár, soha nem felejti el az első próbájukon tett fogadalmat, melyet alaptörvénybe is foglaltak: bulizni és buliztatni! A zenekar fennállása óta többször bejárta Európát, sok esetben utcazenélésből keresve a napi betevőt, így kipróbálhatták magukat német, francia vagy épp spanyol közönség előtt is. Emellett megfordultak Budapest főbb klubjaiban és az ország számos pontján, fellépéseiket mindig hangos kurjongatás, égig érő zaj, és izzadt, mosolygó fejek kísérik.
Zenéjükben számos motívum fellelhető, köszönhetően a zenekar színes etnikai összetételének és a tagok sokirányú zenei érdeklődésének. A brazil, székely, cigány és magyar tagokból álló banda saját zenéjét multilingvisztikus sunshine-punknak nevezte el, melyben a magyar és brazil népzenei elemek mellett helyet kap a ska, a punk, a reggae vagy a funk. Ezen stílusok fúziójából születik meg a tipikus duckshelles hangzás, melynek hatására a közönség táncra perdül és végig mulatja a banda extrém színpadi jelenléttel kiegészített, energiabombaként robbanó show-ját!”

A fergeteges buli tehát garantált szombaton, mindenkit sok szeretettel várnak!

solymáronline
Forrás: apaczai.com