Megjelent a Hírmondó szeptemberi száma

717
mockups-design.com

A lapban megtalálhatjuk a jövő hétvégi búcsú teljes programját, és a többi szeptemberi hétvégére is találunk programajánlatot.

A portré rovat vendége ezúttal Sára Bernadette színművész, akit a család és munka közötti egyensúlyról, kedvenc szerepeiről faggatta a lap újságírója, és természetesen arról, szeret-e Solymáron élni..

Az aktuális polgármesteri interjúban dr. Szente Kálmántól megtudhatjuk, mit tervez az önkormányzat közös tereinkkel: a “Barackos” környéki ingatlanokkal, a sekrestyésház udvarával, a Disznó-forrással. Két nagy beruházás is lezárult a településen, a hírek között az Ásvány utca építéséről és a közvilágítás fejlesztéséről olvashatunk rövid összefoglalót.

Az iskolakezdéssel különösen aktuálissá vált a gyerekek Covid elleni védőoltásának kérdése. A lap hasábjain dr. Dávid Zoltán gyermekorvos segít a szülőknek eligazodni a témában.

Bemutat az újság továbbá egy solymári kezdeményezést: sérült gyerekek szülei fogtak össze, hogy a plébániaépület ki nem használt részei egy nappali ellátó létesülhessen.

A szeptemberi Hírmondót keressék a postaládákban.

solymáronline