Új időpont: június első két hétvégéjén lehet átvenni a szelektív kukákat

2387

A Depónia Kft. a lakossági ingatlantulajdonosok számára díjmentes használatra biztosít egy tájékoztató matricával ellátott, 120 literes kék színű gyűjtőedényt, amelybe az elkülönített (szelektív) hulladékot lehet gyűjteni.

Fontos, hogy a szelektív kukát csak azok a lakosok vehetik át, akik rendelkeznek érvényes közszolgáltatási szerződéssel!

A kék színű szelektív gyűjtőedény átvétel helye, ideje:

Solymár, Szent Flórián utca Hrsz: 4065.
DEPÓNIA Nonprofit Kft. telephely

2021. június 4. péntek: 9-16 óráig
2021. június 5. szombat: 9-16 óráig
2021. június 6. vasárnap: 9-16 óráig


2021. június 11. péntek: 9-16 óráig
2021. június 12. szombat: 9-16 óráig
2021. június 13. vasárnap: 9-16 óráig

Az átvételhez ne felejtsék magukkal vinni a lakcímkártyájukat és személyazonosító okmányukat! Amennyiben a személyes átvételre nem a szerződő fél érkezik az ingatlanhoz tartozó edényt átvenni, úgy kérik, hogy az érintett ingatlanhasználó írásos meghatalmazását is vigye magával.

A kék gyűjtőedényekből az elkülönítetten gyűjtött, hasznosítható hulladékot a hulladéknaptár szerinti szelektív gyűjtési napokon szállítják el, melyről a Depónia honlapján tájékozódhatnak.
A korábban használt edényzetben gyűjtött vegyes települési hulladék elszállítása továbbra is a korábbi hulladékgyűjtési napon, hetente történik.

Aki nem veszi igénybe a kék hulladékgyűjtő edényt, attól zsákolva vagy kötegelve továbbra is elviszik a szelektív hulladékot. Erről korábban bővebben itt írtunk.

Az edényosztás alatt maszk viselése kötelező!

solymáronline