Vágányzár: Óbuda és Piliscsaba között pótlóbuszok közlekednek a hétvégén – MENETRENDEK

1808

Ahogy korábban írtuk, két áprilisi hétvégén pályakarbantartást végeznek a Budapest-Esztergom vasútvonalon, ezért az előttünk álló hétvégén egyes szakaszokon pótlóbuszok közlekednek a vonatok helyett.

Április 10-én és 11-én (szombaton és vasárnap) az S72-es és Z72-es vonatok helyett Óbuda és Piliscsaba között pótlóbuszok közlekednek két útvonalon. A pontos menetrendet itt lehet elérni.

A Z72-es vonatok pótlóbuszai és az S72-es vonatokhoz csatlakozó “Sz” jelzésű pótlóbuszok Solymáron érintik a vasútállomást és Pilisszentivánon át közlekednek. Az S72-es vonatokhoz csatlakozó “V” jelzésű pótlóbuszok a 10-es főúton, Solymárt elkerülve közlekednek, megállnak a Solymári elágazás buszmegállóban.

Pilisvörösvár és Szabadságliget, valamint Piliscsaba és Klotildliget között ráhordó kisbuszokat indít a MÁV. Ezek menetrendje itt található.

Ha hétvégén utazunk, számoljunk azzal, hogy a módosítások és átszállások miatt a Nyugati pályaudvar és Esztergom között 26-28 perccel hosszabb lesz a menetrend szerinti eljutási idő.

solymáronline