Elmarad a közmeghallgatás, a tévében láthatjuk a polgármester beszámolóját

763

A veszélyhelyzet miatt elmarad a december 2-ára meghirdetett közmeghallgatás Solymáron. Dr. Szente Kálmán polgármester a tévé segítségével tartja meg éves beszámolóját. A lakosok november 22-ig küldhetik meg kérdéseiket, észrevételeiket.

A november 4-e óta érvényben lévő veszélyhelyzet miatt – annak idejére – megváltozott a helyi önkormányzatok működése. A jelenleg érvényben lévő törvények értelmében veszélyhelyzet ideje alatt sem képviselő-testületi ülés, sem közmeghallgatás nem tartható. Ezért az eredetileg december 2-ára meghirdetett solymári közmeghallgatás elmarad.

Dr. Szente Kálmán polgármester a PilisTV stábjával egyeztetve úgy döntött, hogy szokásos éves beszámolóját a település életéről, gazdasági helyzetének alakulásáról idén is megtartja. A beszámolót 2020. december 10-én, csütörtökön 18 órától sugározza a PilisTV, valamint elérhető lesz a solymar.hu és a solymaronline.hu oldalakon. Nyomtatott formában a januári Solymári Hírmondóban olvashatják a beszámolót.

Solymár vezetése szeretne lehetőséget adni arra, hogy az itt lakók – ahogy az a közmeghallgatáson lenni szokott – megfogalmazhassák kérdéseiket, észrevételeiket. Ezért 2020. november 22. vasárnap 24 óráig várják a solymári lakosok kérdéseit, észrevételeit e-mailben (kozmeghallgatas@solymar.hu), postán (Solymár Nagyközség Önkormányzata / 2083 Solymár, József Attila u. 1.) vagy a hivatal előtt kihelyezett sárga postaládába.

solymáronline