„Vadaspark-élmény” online

295
Fotó: Budakeszi Vadaspark

A koronavírus-járvány okozta újabb korlátozások miatt a Budakeszi Vadaspark november 11-étől – határozatlan időre – ismét bezárta kapuit a látogatók előtt. A „Vadaspark-élmény” ennek ellenére sem marad el: az állatok mindennapjait nyomon lehet követni online, a közösségi médiában – hívja fel az állat- és természetszerető közönség figyelmét a vadaspark.

Az élet zavartalanul folytatódik a kerítés mögött. A látogatók – ha nem is személyesen, de online – meglátogathatják őket, bepillanthatnak a park lakóinak mindennapjaiba és megtudhatnak róluk számos érdekességet, ugyanúgy, ahogyan a tavaszi hasonló helyzetben már megszokhatták a Vadaspark kedvelői.

Az érdeklődők a következő időszakban – szakemberek és gondozók segítségével – a közösségi média felületeken pillanthatnak be a Vadaspark 60 állatfajának és csaknem 200 egyedének cseppet sem unalmas életébe. Számos fotó, videó és online közvetítés formájában továbbra is nyomon követhető, hogy mivel tölti idejét Szilveszter, a vadmacska, Rita, a hiúz vagy Chili és Parázs, a vadaspark róka testvérpárosa.

Újraindul a Vadasparki Mesesorozat is. Az évente – ezúttal online, élőben – megrendezett Kövér Cinkék Napján az internetre kapcsolódók elsajátíthatják a téli madárvédelem legfontosabb tudnivalóit, majd téli madáreleséget készíthetnek. A látványetetések és a tréningek szintén online követhetők, és az állatok hangjait izgalmas videókon keresztül ismerhetik meg mindazok, akik érdeklődnek eziránt.

A “Vadaspark-élményért” és az online közvetítésekért érdemes figyelemmel kísérni a Budakeszi Vadaspark hivatalos Facebook és Instagram oldalát, melyek az alábbi linkekre kattintva érhetők el:
https://www.facebook.com/budakeszivadaspark
https://www.instagram.com/budakeszivadaspark/

solymáronline
Fotók: Budakeszi Vadaspark