Friss: elhalasztják a képviselő-testületi ülést

772
Fotó: Szima Roland

Friss hír: kedden egy, a polgármesteri hivatalban dolgozó köztisztviselő koronavírustesztje pozitív lett, ezért dr. Szente Kálmán polgármester a képviselő-testületi ülés következő hétre történő halasztásáról döntött.

Korábban írtuk:

Október 28-án, szerdán 16 órai kezdettel tartja e havi rendes ülését a solymári képviselő-testület. Az ülést a PilisTV és a solymaronline.hu a Facebookon élőben közvetíti.

A képviselő-testület többek között tárgyalni fogja a 2020. évi költségvetés módosítását, a 2019-2024. évekre vonatkozó gazdasági tervet (ciklusprogramot), az Ezüstkor alapdokumentumainak felülvizsgálatát és státuszigénylését, valamint több ingatlanrendezési és -adásvételi kérelmet. A testület dönt a rászorulók karácsonyi csomagjáról, a Lustige Zwerge Német Nemzetiségi Óvoda épületének tulajdonba adásáról és az illegális hulladéklerakók felszámolására benyújtandó pályázatról is.

A képviselő-testület ülését később teljes egészében visszanézhetik a YouTube-on és a PilisTV adásában; előbbi linkjét és utóbbi pontos időpontját még a héten közzétesszük a solymaronline.hu-n.

solymáronline