Gondnokot keres az általános iskola

1098

Teljes munkaidős gondnok-karbantartó munkakör betöltésére keres alkalmazottat a Solymári Hunyadi Mátyás Német Nemzetiségi Általános Iskola.

A munkakörbe tartozó főbb feladatok közé tartozik az intézmény épületében és udvarán felmerülő karbantartási és gondnoki feladatok ellátása. Pályázni szakmai önéletrajz, iskolai végzettséget igazoló okiratok másolata és 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány beadásával lehet. Alapfeltétel az elvégzett szakmunkásképző.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama határozatlan idejű, a munkavégzés helye: 2083 Solymár, Templom tér 26. A pályázat benyújtásának határideje 2020. november 11.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt Dali Emese Katalin intézményvezetőtől lehet kérni a 06-30-641-4076-os telefonszámon. Jelentkezni elektronikus úton szintén nála, a titkarsag.solymar@gmail.com e-mail címen keresztül lehet. A pályázatokat személyesen és postai úton is be lehet nyújtani (Solymári Hunyadi M. ÁI. és AMI., 2083 Solymár, Templom tér 26.). A borítékon kérik feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: TK/123/1194-9/2020, valamint a munkakör megnevezését: gondnok-karbantartó.

A pályázat elbírálásának határideje: 2020. november 12.

A teljes hirdetmény innen letölthető.

solymáronline