Holttestet találtak egy Solymár környéki erdőben

1340
Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület Facebook-oldala

Október 18-án, vasárnap este 6 óra környékén bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy kirándulók gombászás közben egy holttestet fedeztek fel. A solymári körzeti megbízott értesítette a helyi polgárőröket, akik pilisjászfalusi kollégáikkal azonnal a rendőrség segítségére siettek – közölte a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület.

Az idős férfi holttestére egy nehezen megközelíthető helyen találtak rá, melyet a polgárőrök, a rendőrségi helyszínelők és az ügyeletes orvos terepjáróval közelítettek meg.

A rendőrség eljárás keretein belül vizsgálja az esetet, az idegenkezűséget kizárták. A halál oka és időpontja egyelőre nem ismert, ezeket és az egyéb körülményeket a kórboncolás és a hatósági vizsgálat állapítja majd meg.

Földesi János, a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület parancsnoka az eset kapcsán azt javasolja a lakosságnak, hogy ha egyedül indulunk útnak a természetbe, előtte mindenképp szóljunk a velünk egy háztartásban élőknek vagy szomszédoknak, ismerősöknek. Az útirányt is adjuk meg, hogy ha nem érnénk haza időben, az értesített személy tudja, merre induljanak a keresésünkre, és elkerülhető legyen a baj.

A kép illusztráció.

solymáronline