Új funkciókkal bővült a MÁV applikáció

661

Október elejétől újabb funkciókkal egészült ki a MÁV mobilalkalmazás. Bővül a megvásárolható vasúti bérletek köre, Ausztria után cseh és szlovák városokba is lehet már jegyet vásárolni, valamint erősebb lesz fizetésnél az ügyfélhitelesítés – adja hírül közleményében a vasúttársaság.

Az android és iOS operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis applikáció “Bérletvásárlás” menüpontjából a 30 napos bérleteken felül megváltható lesz a havi és a félhavi dolgozó, valamint a tanulóbérlet is a MÁV-START vonalaira. Az alkalmazáson keresztül vásárolt bérletekre azonban nem vehetők igénybe a menetjegyekre érvényes kedvezmények.

A MÁV-START nemzetközi jegyrendszerének megújítása is újabb mérföldkőhöz érkezett, mivel Ausztria után már a Csehországba és Szlovákiába utazók is igénybe vehetik a START menetjegyeket, és azt akár néhány kattintással megvásárolhatják a MÁV mobilalkalmazással.

Erősebb lesz továbbá az ügyfélhitelesítés, mely azt biztosítja, hogy bárhol is történik a vásárlás ill. a bankolás, csak a kártya használatára jogosult személy, vagyis a kártyabirtokos hitelesíthesse a tranzakciót.

solymáronline